Bo-ex Utrecht

                                                Reviews Bo-ex

Goedendag mensen ik wil even een melding doen

Deze melding betreft het gedrag van een woningbouwcorporatie Bo-ex voor vele wel bekent. als zij huur van je krijgen zijn ze er onmiddellijk, alleen als jij ze nodig heeft duur het wat langer.

19-4-2024 ik heb al twee weken een gesprek aan gevraagd telefonisch met een directe medewerker maar wacht nog steeds na 4 maal bellen.

Maar tot op heden geen bericht je bent maar een mens dus hebben ze scheid aan jou.dus met andere woorden nemen ze jou niet serieus maar zetten ze jou in de wacht.

Ik heb al 3 jaar geluid hinder van mijn boven buurman die tijdens overnamen van onze woning van SSHXL naar Bo-ex is deze meneer ook met de boodschap geluid overlast. Daar is ook even contact over geweest maar die persoon ging weg weg bij Bo-ex.  Dus het ging weer op nieuw melding op melding maar telkens moesten wij een log boek in vullen. dat log boek is inmiddels toren hoog politie melding genoeg ook die zijn door de politie aan bo-ex gestuurd. Maar ondanks dat zitten wij nog steeds met de zelfde overlast. De politie vertelde ons correct de Bo-ex moet hier wat aan doen want zij zijn de genen die de huur ontvangen en er niets voor doen.

IK dit reviews  uiteraard op deze website doen want als ik dit bij Bo-ex in reviews zet wordt het verwijderd.

Want daar zijn ze goed in het verwijderen mijn melding voor log boek overlast kwamen zij op huis bezoek op mijn melding maar moest eerst mijn antennes verwijderen van mijn balkon.

tweede melding overlast kwamen ze wederom op huis bezoek en werd ik weer gestraft voor mijn melding en moest ik mijn camera's verwijderen.

Ik durf nu geen melding meer te doen want als ze nu weer op huis bezoek komen zal mijn brood trommel wel moeten verwijderen.

Tot overmaat heb ik dan al een telefoontje uit staan waar ik geen reactie op krijg?

Tot mijn ergernis stuur ik een aangetekend brief strikt persoonlijk aan de directie op 28 maart. krijg ik 17 april 2024 een email van een ander persoon als de directie. ja sorry ik was met vakantie kon niet reageren.

Een kleuterschool waar de meester (Directeur) altijd met vakantie is dus een aangetekend schrijven heeft geen zin. net als de overlast meldingen want dan wordt je als bewoner van 31 jaar gestraft.

Ook nog eens 3 jaar in de kou gezeten omdat het allemaal deskundige mensen zijn bij Bo-ex wel veel betalen maar geen warmte fijn hé

Moet je eerst zelf met de oplossing komen die capaciteiten hebben ze daar niet in huis.

Ik weet niet wat de SSHXL ons aan heeft gedaan om ons na 29 jaar overdoen naar deze amateur?????

Verdrietige bewoner