!
!
locatie_288_foto_1_00_selma_lagerlofweg690

Reinearde gehandicapten zorg

Stichting Reinearde gehandicapten zorg

Heb je er ook mee te maken wees voorzichtig dat je niet het zelfde overkomt als wij en ook je kind zonder meer aan hun toe vertrouwd. want dan kan je wel eens bedrogen uit komen net als wij want onze dochter woonden daar vanaf 2008.

En wij hebben het nodige met hen mee gemaakt tot de dood van haar ons scheiden op 22-11-2022.

Dan krijg je een telefoontje bent U meneer ...... ja inderdaad ben U de vader van Dorine ja dat ben ik nou dan kan ik Uw zeggen dat U dochter is overleden ook is ze al begraven en verder gaat alles naar André het schijn tot ze onder toezicht van in 2020 gehuwd is ook daar wisten wij niets van dus nogmaals wees voorzichtig met met deze mensen.

Uiteraard zal ik hieronder toelichten hoe zij met mensen omgaan en ook met cliënten

Ik kan dat rustig uitleggen want ik heb dit na gezocht en als je een ervaring deelt dit een vrijheid van mening uiting is.

Verder hoef ik voor Reinearde niet bang te zijn  want na een maand is het voor hen afgesloten en daar doe je het maar mee. ze staan je nog niet eens meer te woord.

Dus mogelijk begrijp U dat ik alle vrijheid heb van mijn mening 's uiting trouwens want ik publiceert is er geen woord gelogen zuiver de waarheid. 

Houd U vast mogelijk begrijpt U na het lezen van dit bericht dat ons leven voorbij is ik 73 en mijn vrouw 72 jaar ik lig iedere nacht wakker omdat

ik met de zaak bezig bent ik kan niet tegen zoveel onrecht!!!!

Zie Onder staande nogmaals geen woord gelogen berust op waarheid ik kan nog verder gaan maar dat ga ik intern doen want ik slacht ze helemaal af ik kan beter liegen dan hun.

Foto 's krijgen wij niet omdat daar ook andere mensen op staan de locatie hoofd heeft wel foto van onze dochter in de kist op haar telefoon en een usb stick met de begrafenis met een mannetje of 20 is geen privage.

Dit is de waarheid::

Utrecht 20-11-2023

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik een oplossing vinden voor een voor ons een zeer groot probleem.

Onze Dochter is op 22-11-2022 overleden helaas maar dit is op een rare manier gegaan en veel onduidelijkheid.

Onze Dochter woonde in een gezin vervangen tehuis van de Stichting Reinearde te Woerden.

Daar is ze in 2008 gekomen en zou de stichting voor een andere woonruimte zorgen want ze ging er wel wonen maar wilde iets anders maar helaas was dit het eerste verzuim van Reinearde.

Maar dat de jaren verliepen blijf zij daar wonen tot in 2010 zij door de stichting op een prikpil werd voor zien. Gezien het feit dat zij een spierziekte had kon zij niet tegen de fenytoïne wat daarin aanwezig was. Uiteindelijk werd zij daar zo ziek van dat wij op bezoek kwamen en zij bijna uit de rolstoel viel ze was helemaal verzwakt.

Toen hebben wij haar meegenomen naar huis en hebben haar in 3 maanden weer teruggekregen in het leven. Veel doctoren en Umc ziekenhuis hebben wij weer op de rails gekregen.

Na 3 maanden door mijn echtgenoot 24 uur per dag verzorgd geworden.

Toen kreeg ik een telefoontje van het locatie hoofd dat zij terug moest komen naar Woerden want anders werd haar kamer opgezegd terwijl hiervoor terdege voor werd betaald. (Locatie Hoofd toen).

Veder verloop met grote regelmaat verwarming kapot ook heeft zij regelmatig geklaagd dat er spullen weg waren en dat er zelf gebruik van haar kamer gebruik werd gemaakt als zij een weekend naar huis was.

In 2012 heb ik persoonlijk ervoor gezorgd dat haar vriend Meneer van de Brom bij Abrona weggehaald en bij Reinearde in Utrecht werd geplaatst. Want meneer had daar een cafetaria waar hij s avonds rook gerij en drank ging alen. En dat hij het daar niet meer naar zijn zin had

In 2015 heb ik gezorgd dat Meneer van den Brom een kamer kon krijgen in Woerden Selmalagerloflaan 1 waar ook onze Dochter woonde. Dus konden zij samen naar het dag activiteiten gaan en zo voort.

Maar de locatie Woerden Selmalagerloflaan 1 bonden even de kat op het spek en maakt het mogelijk dat zij bij elkaar kwamen te wonen. Haar kamer al woonkamer zijn kamer als slaapkamer. Hoe promoot je ongepast gedrag met andere patiënten.

Uit eindelijk moesten ondanks dat hun dat hadden bedacht in een stichting die een woonvorm aanbiedt met verzorging. Dat laatste werd niet zo serieus genomen want ze mochten samen Douchen en ging te kosten van de verzorging die onze Dochter nodig had.

Ook moesten zij allebei hun geld af staan voor bewoning dat werd zo hoog gemaakt dat het uiteindelijk een enorm bedrag wed dus hadden ook nog eens recht op huursubsidie maar daar werd n iet over gesproken uiteindelijk had de zorg verlening ook een stuk minder maar wed bij het ziekenfonds gewoon in gediend.

Omdat zij samen ging Douchen (wat uitdrukkelijk in haar zorg plan staat) kon er ook niet worden gekeken naar de blauwe plekken die onze Dochter regelmatig had.

Maar ook moesten wij regelmatig komen om dingen te herstellen en kwamen wij op de slaapkamer en stonden daar bier flessen.

Meneer kwam uit een relatie waar hij met grote regelmaat zijn echtgenoot te lijf ging. Die uiteindelijk van hem is gescheiden toen hij zich in zijn dronken kont plaat ree en zodoende is hij toen in Abrona gekomen.

In 2012 is er een ondersteuning plan gemaakt door medewerkers van de Firma Reinearde war ook duidelijk in vermeld staat dat zij wilsonbekwaam was voor diversen dingen. En dat alles in overleg met de Ouders zal gebeuren.

Maar in 2017 kwam onze Dochter regelmatig met een smoes en dat wij maar niet moesten komen want dan was hij weer verkouden en zij weer uiteindelijk mochten wij net meer komen.

Maar niet denken dat dit niet genoeg was want uiteindelijk heeft de begeleiding onze verteld dat ze haar advies op volgde en ze zelf wilsbekwaam was en wij niet mochten komen.

Terwijl onze Dochter met haar gezondheid alleen maar achteruitging dus uit eindelijk steeds meer wilsonbekwaam werd.

Ik heb vele malen een verzoek gedaan bij Reinearde zelf bij de directeur om een psycholoog of mediator dit zouden zij gaan doen maar er is nooit iets gebeurt.

Wel werden wij regelmatig uit genodigd voor een gesprek over bewind voering wat voor ons geen optie was want dan zou ze nog meer gehandicapt worden en telkens moest gaan vragen om geld. Aan de bewind voering en e nog voor moeten betalen ook.

Ik heb 48 jaar haar financiën geregeld zonder daar ook maar 1 cent te hebben gebruikt voor eigen gebruik. Maar zij hoeft niet te betelen om haar eigen geld.

Maar dat was nog niet genoeg ze hebben ons eerst weggehouden onder valse voor wenselijke dat zij wilsbekwaam was en als ze even het dossier bij hadden gepakt hadden ze dat kunnen zien.

Uit eindelijk kwam in 2018 de genadeklap en werd haar rekening bij ons weggehaald ook haar DigiD haar rekening stond meer als voldoende op. En is zij zonder onze toestemming onder bewind voering gezet. En ik ben ervan overtuigd dat zij daar zelf niet voor instaat was en dat helemaal niet wilden.

Dat zij in die tijd een verandering in haar gedrag kwam want in Polanen Woerden mochten zij in geen ene winkel meer komen was ook de politie van op de hoogte.

Het had wel fijn geweest als ze dat hadden gezien en niet de andere kant uitkijken maar naar de patiënt kijken dat het gedrag en gezondheid terugging.

Nee zij waren meer met geld bezig als met de patiënt en haar gezondheid en welzijn ging steeds verder achteruit.

Tot dat ze uit eindelijk in 2020 ook nog eens in het huwelijk getreden in de gemeente Woerden wat mijn zeer verbaasd dat een trouwambtenaren en 2 getuigen van de gemeente dit huwelijk voltrokken.

Uit eindelijk was haar gezondheid toen al verslechterd en dat 3 mensen met hun vollen verstand deze mensen in de echt verbonden. Zij in een rolstoel en eenieder die hem aankeek wist ook al genoeg, dat hij niet helemaal erbij was.

Tot overmaat van ramp werd zij ook nog eens ziek en zijn wij ook daar niet van in kennis gesteld?

Uiteindelijk komt ze 2 keer in een ziekenhuis terecht zonder dat wij in kennis werden gesteld ze was zo ziek dat ze zeker wilsonbekwaam en helemaal de laatste keer want toen is niet meer uit het ziekenhuis gekomen en daar overleden.

Waar wij als ouders niet bij zijn geweest omdat wij hier niet van in kennis zijn gesteld.

Ook in het ziekenhuis hadden zij voor ons alles geblokkeerd kregen geen informatie na haar dood.

Wij wisten ook niet dat zij was overleden op 22 november 2022.

Op 2 December om plusminus 13.00 uur kreeg ik een telefoontje de vraag of ik meneer Loenen was en ik de Vader van Dorine was die ik met ja beantwoorden.

Waar op het Locatie Hoofd mijn verteld dat onze dochter dood was en ook al was begraven. En daar moest ik het maar meedoen.

Gezien het feit dat ik zwaar hartpatiënt ben had ik ook dood in mijn stoel kunnen zitten.

Verder hebben wij zelf uit moeten zoeken waar zij was overleden en dat bleef in Nieuwegein en wel kregen wij op het gemeentehuis de trouwakte mee waar wij ook niet van afweten.

Op dealwijk in Utrecht hadden wij gelukkig hele lieve mensen die 1,5 uur bezig zijn geweest om de plaats te vinden waar zij begraven was.

Na dit verhaal rest mij nog steeds de vraag is onze dochter dood is ze ontvoerd is ze dood gemaakt.

Want wij staan voor een graf en weten niet of zij daar in ligt. Wij hebben dat niet gezien het graf was al dicht en zoek het maar uit

Op de overlijden kaart staan wij niet vermeld op de grafsteen staan wij niet vermeld totaal als een wees begraven zonder haar ouder er ook maar iets van afwisten.

Het enige wat ik hier over kan zeggen dat dit meer op een misdaad lijkt als op een gewone begrafenis je kind is weg en je moet ons maar geloven.

Mag dit de manier zijn hoe mensen van gehandicapten zorg met cliënten en ouders omgaan.

Wij weten tot op heden nog niet of onze dochter dood is of dat er een ander is begraven en onze dochter ergens anders is.

Dit is een bericht van ouders die er helemaal door heen zitten.

Ik hoop dat we mee mogen maken dat de stichting Reinearde hier niet mee weg komt.

Ook sta je met verbazing te kijken ben je nu beland in en zorg instelling of in een criminelen organisatie?

Want de kamer (appartement) is ontruimd ook hier is niet met overleg gebeurt er was een kast met veel kerstversiering is weg. Ook zijn alle eigendommen van onze Dochter weg. Waar onder kleding, sieraden, tv, vriezer, koelkast en nog velen andere dingen.

Wij hebben nog niet eens een paar oude sokken als aandenken aan ons kind dat is erg triest want sieraden waren er genoeg want ze was een Dochter van een goudsmid.

Het enige aandenken wat wij hebben is het telefoontje van 2 december 2022 en daar moeten wij maar in geloven dat dit werkelijk is gebeurd?

Nog steeds hebben wij geen overtuiging wie en waar zij is geen enkele bevestiging.

Wel loopt er een mevr. mevrouw  2 foto’s van onze dochter op haar telefoon heeft ze bekent gemaakt bij een sociaal medewerk die door onze huisarts was ingeschakeld.

Deze mevrouw wil even duidelijk maken dat er foto’s zijn waar meerdere mensen op staan en dat wij die niet mogen zien van wegen privilege?

Wel mag zij onze Dochter in haar kist op haar telefoon hebben is dat geen privilege?

Ook kregen wij een usb stick op daarop ongeveer met 20 personen op deze stick in beeld kwamen.

Dus duidelijk een vrouw die privilege hoog in het zadel heeft gelukkig rijdt zij niet op een fiets want dan zou zij door haar privilege van het zadel af vallen.

Als ik deze mevrouw was zou ik maar iets aan haar fatsoen ’s normen doen en ouders niet op deze manier behandelen.

Want tijdens een huisbezoek waar de sociaal werker om heeft verzocht werden mijn belooft dat zij de wilsverklaring en papier van de bewind voering per e-mail zou toe zenden.

Het enige wat zij kon vertellen dat het voor afgelopen is dat verhaal en verder mag je niet meer lastigvallen. Welke fatsoen ’s normen worden hier gehanteerd?

Een crimineel krijgt nog een betere behandeling dan de ouders van hun overleden Dochter.

Familie Loenen

De papieren die mijn belooft waren heb ik nooit gekregen zelfs niet na een aangetekend schrijven.